Mighty Aphrodite - Allen, Woody, 1935-; Allen, Woody, 1935-; Allen, Woody, 1935-; Sorvino, Mira (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1995)
Ο Λένι που έχει υιοθετήσει ένα πανέξυπνο και χαριτωμένο αγοράκι, αποφασίζει να βρει τη φυσική μητέρα του παιδιού. Προς μεγάλη του έκπληξη πέφτει σε μία πόρνη, με ακαταμάχητη όμως αφελή γοητεία.