Everyone says I love you - Allen, Woody, 1935-; Allen, Woody, 1935-; Roberts, Julia, 1967-; Hawn, Goldie (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1996)
Μία μεγαλοαστική νεουορκέζικη οικογένεια, με αρκετά πρόσωπα και ακόμη περισσότερες νευρώσεις αποτελεί το πλαίσιο για να στήσει ο πολυμήχανος Γούντι Άλεν την πλοκή μιας ταινίας που κατευθύνεται προς το αγαπημένο του θέμα: τα μπλεξίματα και την πολυπλοκότητα του έρωτα που βασανίζουν μονίμως τους ήρωές του.