The ice storm - Lee, Ang, 1954-; Klein, Kevin; Weaver, Sigourney, 1949- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1997)
Μέρα Ευχαριστιών, στη Νέα Χαναάν του Κονέκτικατ εν έτει 1973. Οι δρόμοι παγώνουν και το κρύο εισχωρεί στις καρδιές των κατοίκων. Οι χαλαροί δεσμοί δύο τυπικών αμερικανικών νοικοκυριών διαλύονται. Απιστίες, έλλειψη επικοινωνίας, ναρκωτικά, διαβρώνουν τις σχέσεις και οδηγούν στην ανθρώπινη τραγωδία.