Μελέτη μη γραμμικής εξίσωσης αντίδρασης διάχυσης : - Διαμάντης, Ιωάννης (2010)
Μελέτη μη γραμμικής εξίσωσης αντίδρασης διάχυσης τύπου Allen Cahn. Απόδειξη θεωρήματος ύπαρξης και a-priori εκτιμήσεις λύσεων.