The brave - Depp, Johnny; Depp, Johnny; Brando, Marlon (χ. ό., 1997)
Ο Ραφαέλ μόλις αποφυλακίστηκε και στην απόγνωσή του να συντηρήσει την οικογένειά του αποφασίζει να πρωταγωνιστήσει σε ταινία όπου θα βασιστεί μέχρι θανάτου με αμοιβή 50.000 δολάρια, ποσό που θα αποκαταστήσει αυτούς που αγαπά.