Le stagioni del nostro amore - Vancini, Florestano, 1926-2008; Aimée, Anouk, 1932-; Volonté, Gian Maria, 1933-1994 (χ. ό., 1966)
Ένας δημοσιογράφος επιστέφει στην γενέτειρά του και εκεί θα θυμηθεί τα παιδικά του χρόνια κατά τη διάρκεια του φασισμού καθώς και το φάντασμα μιας γυναίκας που δεν μπορεί να ξεχάσει.