Ριζότο - Μαλέα, Όλγα, 1960-; Γρηγοριάδης, Κλέων; Μάσχα, Άννα; Μαρκουλάκης, Κωνσταντίνος; Ματσούκα, Δήμητρα (χ.ό., 2000)
Δύο παντρεμένες με παιδιά, που οι άντρες τους δεν τις βοηθούν στα μητρικά τους καθήκοντα, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Κι ενώ οι σύζυγοί τους καταστρώνουν σχέδια πώς θα τις ξανακερδίσουν, η σχέση των δύο γυναικών ξεφεύγει για λίγο από το πλαίσιο μιας απλής συγκατοίκησης.