Η Χιονάτη και οι επτά κοκκινοσκουφίτσες (Καστανιώτη, 1998)
Μέσα από την αστεία αφήγηση και τις κινούμενες εικόνες η παίκτρια καλείται να καθορίσει τη ροή της κάθε ιστορίας. Οι ήρωες που θα γνωρίσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι: η Κοκκινοσκουφίτσα, η Χιονάτη, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ.