When Harry met Sally - Reiner, Rob; Crystal, Billy; Ryan, Meg (MGM Home Entertainment, 2001)
Ο Χάρυ και η Σάλυ είναι φιλαράκια. Στα έντεκα χρόνια που γνωρίζονται έχουν γνωρίσει πολλές ερωτικές απογοητεύσεις και πάντα στηρίζονται ο ένας στον άλλο για να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές τους. Θα καταλάβουν ποτέ ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο; Ίσως αλλά αυτό θα γίνει μετά από πολλά απρόοπτα και ευτράπελα γεγονότα.