Οι μέθοδοι Runge-Kutta για την αριθμητική ολοκλήρωση διαφορικών εξισώσεων : - Λέλος, Ζαχαρίας (2010)
Στην παρούσα εργασία παρουσιάζεται μία μελέτη των μεθόδων Runge-Kutta για την αριθμητική ολοκλήρωση προβλήματων αρχικών τιμών σε συνήθεις διαφορικές εξισώσεις. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάζεται ο τρόπος κατασκευής των μεθόδων αυτών καθώς και τα βασικά θεωρητικά χαρακτηριστικά τους, δηλαδή η σύγκλιση, συνέπεια και η ευστάθειά τους.