Le charme discret de la bourgeoisie - Buñuel, Luis, 1900-1983; Rey, Fernando, 1917-1994; Frankeur, Paul; Seyrig, Delphine, 1932-1990; Ogier, Bulle, 1939-; Audran, Stéphane, 1932-2018; Cassel, Jean-Pierre, 1932-2007; Bertheau, Julien, 1910-1995 (χ.ό.], 1972)
Μια ομάδα ευκατάστατων αστών προσπαθεί να γευματίσει, αλλά διαρκώς διακόπτεται από μια σειρά αλλόκοτων, σουρεαλιστικών γεγονότων.