Μια μέλισσα τον Αύγουστο - Αθερίδης, Θοδωρής, 1965-; Αθερίδης, Θοδωρής, 1965-; Αθερίδης, Θοδωρής, 1965-; Καρύδη, Σμαράγδα; Λουδάρος, Αντώνης; Βολιώτη, Βίκυ; Κορμανός, Γιώργος; Κουτσοβούλου, Αλίνα (χ.ό., 2007)
Μια μέλισσα τον Αύγουστο θα είναι η αιτία που ο Χάρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον χειρότερο του εφιάλτη: τον άλλο του εαυτό. Μια απομονωμένη παραλία που δεν μπορείς να φτάσεις αλλιώς παρά μόνο με μισθωμένη βάρκα. Εκεί επιλέγει να πάει ο Χάρης με τη γυναίκα του Βασούλα, την αδερφή του Χίλντεγκαρντ και την ερωμένη του Μαρία. Όλα κυλούν ευχάριστα εκείνο το Αυγουστιάτικο πρωινό, μέχρι τη στιγμή που μια μέλισσα τσιμπάει τον αλλεργικό Χάρη. Εκείνος, ξαφνικά πρήζεται, και εμφανίζεται διογκωμένος με εντελώς διαφορετική μορφή. Το παραμορφωμένο από την αλλεργία alter ego του, εγκαθίσταται ανάμεσα σ' αυτόν, τη γυναίκα του και την ερωμένη του, ανακατεύοντας μυστικά, αλήθειες, συναισθήματα προκαλώντας γέλιο και ανελέητο πανικό.