Ierri, oggi, domani - De Sica, Vittorio, 1901-1974; Loren, Sophia, 1934-; Mastroianni, Marcello, 1924-1996 (χ. ό., 1963)
Τρεις διαφορετικές ιστορίες συνθέτους αυτήν την απολαυστική κωμωδία. Στην πρώτη μια μικροαπατεώνισσα αποφεύγει τη φυλάκιση μένοντας έγκυος. Στη δεύτερη μια πλούσια Μιλανέζα βαριέται και παρατάει το φτωχό εραστή της και στην τρίτη μια αξιαγάπητη πόρνη ερωτεύεται έναν μπερδεμένο δόκιμο ιερέα.