Η προστασία των προσωπικών δεδομένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευαγγελογιώργου, Ελεάνα (2016)
Στην παρούσα πτυχιακή εργασία μελετήθηκε αρχικά η έννοια την προστασίας των προσωπικών δεδομένων το νομοθετικό πλαίσιο και ο ρόλος την Ευρωπαικής Ένωσης αφού η Ελλάδα είνια κράτος μέλος.