Διασφάλιση ποιότητας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση : - Παππά, Ειρήνη-Μαρτσέλα (2010)
Στην παρούσα διπλωματική εργασία μελετάται η έννοια της διασφάλισης ποιότητας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και η νομοθεσία, οι διαδικασίες και οι οδηγίες που υπάρχουν σχετικά, από την αρμόδια αρχή διασφάλισης ποιότητας. Επίσης μελετάται η έννοια της αξιολόγησης. Στη συνέχεια στο πλαίσιο της μελέτης των ανωτέρω, επιχειρείται να σχεδιαστεί ως υποσύστημα των διαδικασιών αξιολογήσεων του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την διεξαγωγή αυτής της αξιολόγησης.