Προσβασιμότητα στην ψηφιακή τηλεόραση : - Φέττα, Ελένη (2009)
Η εργασία αναφέρεται στην προσβασιμότητα στην ψηφιακή τηλεόραση και γίνεται σχεδίαση μιας προσβάσιμης διεπαφής ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος. Γίνεται αναφορά στο υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο. Αναλύονται οι υπηρεσίες πρόσβασης στην τηλεόραση, το απευθυνόμενο κοινό τους και οι προδιαγραφές για την παραγωγή τους. Η σχεδίαση που ακολουθείται για τον οδηγό είναι η σχεδίαση για όλους με την βοήθεια του μοντέλου "Σχεδίαση της εμπειρίας του χρήστη" του J.J. Garrett.