Σχεδίαση υπηρεσίας υποστήριξης της κουλτούρας της τέχνης του δρόμου : - Τσεσμετζόγλου, Όλγα (2017)
Στόχος της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η καλύτερη κατανόηση της κουλτούρας της τέχνης του δρόμου, η ανάδειξη των χαρακτηριστικών που την καθιστούν μια τέχνη με ιδιαίτερη πολυμορφία εφαρμογών και η ανάλυση των διαφορετικών παραγόντων που την επηρεάζουν. Παράλληλα θα αναλυθούν όροι σχετικοί με τις υπηρεσίες, όπως της σχεδίασης υπηρεσιών και της ανάπτυξης των διαδικτυακών υπηρεσιών σε θέματα που απασχολούν την τέχνη του δρόμου. Τα δεδομένα του ερευνητικού μέρους θα χρησιμοποιηθούν για τη σχεδίαση διαμεσικής υπηρεσίας, η οποία, θα μπορέσει να καλύψει το κενό που υπάρχει στη μελέτη της κουλτούρας αυτής σε διαφορετικές περιόδους και την εξέλιξή της στο εκάστοτε περιβάλλον μέσα από τον συνδυασμό και την ερμηνεία των διαφορετικών χαρακτηριστικών, μέσων και τρόπων έκφρασης των καλλιτεχνών. Θα αποτελεί βοηθητικό εργαλείο για καλλιτέχνες, ερευνητές αλλά και απλούς παρατηρητές.