Αναστενάρια (Graal A.E., 2000)
Περιλαμβάνει περισσότερα από 20 video, περισσότερες από 20 συνεντεύξεις, περισσότερες από 50 φωτογραφίες και ιστορικές αναφορές σχετικά με την πυροβασία και τους βασικούς συντελεστές του πανηγυριού.