Κίνδυνος ρευστότητας και νέο πλαίσιο θεωρίας χαρτοφυλακίου : - Δημητρίου, Χριστόδουλος (2015)
Μελέτη του κινδύνου ρευστότητας σε συνδιασμό με τα συνεπή μέτρα κινδύνου χαρτοφυλακίου και ένα νέο πλαίσιο για τη θεωρία και αποτίμηση του χαρτοφυλακίου.