Social profiling through text mining in song lyrics : - Νικολάου, Στέφανος (2016)
Αυτή η διπλωματική εμπεριέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να γίνει κατανοητή από τον αναγνώστη η έρευνα που έχει διεξαχθεί σε αυτό το θέμα. Η διπλωματική αυτή χωρίζεται σε εφτά κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο ο αναγνώστης έρχεται σε επαφή με όλες τις βασικές έννοιες που έχουν αναφερθεί σε αυτή τη διπλωματική. Επίσης, σε αυτό το κεφάλαιο αναφέρονται οι λόγοι που κάνουν χρηστική αυτή τη διπλωματική στη σύγχρονη κοινωνία ΤΠΕ όπως γίνεται και αναφορά στο "πρόβλημα" που επιλύει αυτή η διπλωματική. Στο δεύτερο κεφάλαιο αναφέρονται δυο ερευνητικές εργασίες που συσχετίζονται με το θέμα αυτή της εργασίας. Στο τρίτο κεφάλαιο αναφέρονται τρεις ερευνητικές εργασίες για καλύτερη κατανόηση στον τομέα της ομαδοποίησης δεδομένων. Στο τέταρτο κεφάλαιο, αναφέρουμε όλα τα εργαλεία και τις γλώσσες προγραμματισμού που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτή τη διπλωματική εργασία. Στο πέμπτο κεφάλαιο, παραθέτουμε στον αναγνώστη όλο το θεωρητικό υπόβαθρο αναγκαίο για την κατανόηση του έβδομου κεφαλαίου. Στο έκτο κεφάλαιο, παρουσιάζουμε διαγράμματα και περιγραφές για το πως υλοποιήθηκαν το σύστημα και τα υποσυστήματα που το απαρτίζουν. Στο έβδομο κεφάλαιο παρουσιάζουμε τις διαδικασίες και τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήχθη σε αυτή τη διπλωματική. Τέλος, το όγδοο κεφάλαιο είναι μια σύντομη περιγραφή της διπλωματικής.