Seven miles east - Takoushis, Marios (City Studios Cyprus, 2012)
Πρόκειται για ένα μουσικό cd με jazz μουσική που περιέχει διαχρονικά ακούσματα, πολύχρωμα πέρα από τα σύνορα της Κύπρου. Είναι μελωδίες στολισμένες με ανθρώπινα συναισθήματα.