Τένεδος : - Νταλάρας, Γιώργος; Αγγελόπουλος, Πάνος; Κατσιγιάννης, Ανδρέας; Livaneli, Zulfu, 1946-; Σαρίογλου, Ειρήνη, 1972-; Σαρίογλου, Ειρήνη, 1972-; Σαρίογλου, Ειρήνη, 1972-; Σαρίογλου, Ειρήνη, 1972- (Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών, 2012)
Το ντοκιμαντέρ της Τενέδου είναι μια αφιέρωση για τους 8 Τενεδιούς, τους τελευταίους μιας μακραίωνης ελληνικής παρουσίας.