Η σιωπηλή σχολή - Λεοντάρη, Μαρίνα Λ.; Δημητρίου, Βασίλης; Σαρίογλου, Ειρήνη, 1972-; Σαρίογλου, Ειρήνη, 1972-; Σαρίογλου, Ειρήνη, 1972-
Το ιστορικό ντοκιμαντέρ έχει θέμα τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, περιέχει την ιστορία της συνοπτικά όπως και στοιχεία σχετικά με την περιοχή της Χάλκης. Η ιστορία της καταγράφεται μέσα από τις διηγήσεις Ελλήνων και Τούρκων ιστορικών.