Γράμματα χωρίς παραλήπτη "Αϊβαλί 1922" (Ελληνικό ίδρυμα ιστορικών μελετών (ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.), 2012)
Είναι ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ βασισμένο στον ήρωα Kemalettin που δε δίστασε να διακινδυνεύσει τη ζωή του για να σώσει τον αδερφό της φίλης του από τα τάγματα εργασίας. Πρόκειται για τον Ηλία Βενέζη, ένας από τους 24 που συνολικά επέζησαν και επέστρεψαν. Ο Kemalettin και η Αγάπη αποτελούν παράδειγμα αγάπης και φιλίας στις απάνθρωπες και δύσκολες συνθήκες του πολέμου.