Λεπτομερής σχεδίαση παιδικού πολυχρηστικού επίπλου για παιδιά από 0 έως 36 μηνών : - Πουλάκη, Βαρβάρα-Νεφέλη (2015)
Η εν λόγω εργασία έχει ως στόχο την ανάδειξη μιας υπαρκτής ανάγκης και την προσπάθεια κάλυψής της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγκεκριμένα, η εργασία επικεντρώνεται στην σχεδίαση αλλά και στην ανάλυση ενός πολυχρηστικού παιδικού επίπλου, το οποίο να μπορεί να ικανοποιεί διαδοχικές ανάγκες του βρέφους. Κατ' επέκταση οι γονείς αποφεύγουν την αγορά επιπλέον επίπλων αλλά και την σπατάλη υψηλότερων χρηματικών ποσών χωρίς να στερούνται ποιοτικά χαρακτηριστικά. Τέλος, δίνεται βάση στη σχεδίασης μίας λειτουργικής αλλά και φιλικής προς το περιβάλλον λύσης στο χώρο των παιδικών επίπλων.