Σχεδίαση πολυμορφικού επίπλου για παιδιά από τη γέννηση έως την εφηβεία : - Γκιόλμα, Σταυρούλα (2017)
Η εν λόγω εργασία έχει ως στόχο την ανάλυση και τελικά την πιθανή επίλυση μιας υπαρκτής ανάγκης με τον όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, στην εργασία αυτή γίνεται ανάλυση και σχεδίαση ενός πολυμορφικού παιδικού επίπλου, το οποίο θα ικανοποιεί τις ανάγκες που θα προκύπτουν διαδοχικά με την ανάπτυξη του παιδιού. Ένα έπιπλο σαν αυτό επιτρέπει στους γονείς να κάνουν εξοικονόμηση χρημάτων χωρίς παράλληλα να στερούν από τα παιδιά τους χρήσιμα προϊόντα και από τους ίδιους την ποιότητα που ψάχνουν.