Πληθύσμωση, διάδοση και δημιουργία επιχειρηματικού μοντέλου για διαδικτυακό τόπο κλασσικής μουσικής στην Ελλάδα : - Περβολαράκης, Γεώργιος (2016)
Η συγκεκριμένη διπλωματική εργασία αφορά την Πληθύσμωση, Διάδοση και Δημιουργία Επιχειρηματικού Μοντέλου για Διαδικτυακό Τόπο Κλασσικής Μουσικής στην Ελλάδα. Το AllClassical είναι μια πρωτοβουλία φοιτητών και καθηγητών του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ο ιστότοπος αυτός έχει στόχο στο να αποτελέσει ένα σημείο δημοσιότητας για συντελεστές στο χώρο της κλασσικής μουσικής πανελλαδικά. Χρήστες του διαδικτυακού τόπου μπορούν να είναι συνθέτες, διευθυντές ορχήστρας, εκτελεστές μουσικών οργάνων, φωνές, ωδεία, παραγωγοί και άλλοι συντελεστές του χώρου, καθώς και απλοί χρήστες, με στόχο τα στοιχεία τους να είναι διαθέσιμα προς κάθε ενδιαφερόμενο μέσω του δικού τους προφίλ. Επίσης, μέσω της ιστοσελίδας δίνεται η δυνατότητα στα ενδιαφερόμενα μέλη να μπορούν να δημοσιεύουν αγγελίες ή να απαντούν σε αγγελίες άλλων ενδιαφερόμενων μελών στο χώρο της κλασσικής μουσικής με στόχο την εκτέλεση έργων, την πραγματοποίηση συναυλιών ή την σύνθεση κάποιου μουσικού έργου. Στον ιστότοπο αυτό, ακόμη δημοσιεύονται τα τελευταία νέα που αφορούν την κλασσική μουσική και τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως επίσης και διάφορες εκδηλώσεις. Στους χρήστες προσφέρεται η δυνατότητα να δημοσιεύουν δικό τους περιεχόμενο αλλά και να δημιουργούν σχόλια σε αυτό.