Υλοποίηση εκπαιδευτικών σεναρίων χρήσης συστημάτων ERP για την υποστήριξη επιχειρησιακών λειτουργιών : - Αποστόλου, Νικόλαος Ε. (2016)
Τα Ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων θεωρούνται τα τελευταία χρόνια ως απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική και εύρυθμη λειτουργία της σύγχρονης επιχείρησης. Εξυπηρετούν την κάλυψη των καθημερινών αναγκών της επιχείρησης και συμβάλλουν στην ενοποίηση όλων των διαδικασιών και λειτουργιών της. Συνεπώς, τα οφέλη που προκύπτουν από την επιτυχή υλοποίηση ενός έργου ERP είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η παρουσίαση και ανάλυση σημαντικών λειτουργιών στα υποσυστήματα Αγορών, Πωλήσεων και Αποθηκών. Για την ανάλυση των λειτουργιών αυτών δημιουργήθηκαν αντίστοιχα σενάρια, τα οποία υλοποιούνται με χρήση του ERP συστήματος Microsoft Dynamics NAV. Παράλληλα με την υλοποίηση των σεναρίων, επιχειρείται και μία παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων της έκδοσης 2013 R2 του συστήματος. Στο τέλος της εργασίας παρουσιάζονται τα ενδιαφέροντα συμπεράσματα, τα οποία εξάγονται από την χρήση του NAV 2013 R2.