Αυτοματοποίηση 3d σκαναρίσματος μέσω κάμερας : - Δημητρακάκης, Ιωάννης (2016)
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η σχεδίαση μιας βάσης για τη στήριξη και περιστροφή του αντικειμένου σάρωσης σε συνδυασμό με τεχνολογία ψηφιοποίησης που βασίζεται σε δομημένο φως. Προτείνεται μια βάση στήριξης με εσωτερικό μηχανισμό στήριξης (stepper motor) που προσφέρει περιστροφικό βαθμό ελευθερίας με αποτέλεσμα να επιταχύνεται σημαντικά η διαδικασία της συνολικής σάρωσης ενός αντικειμένου.