Ανάπτυξη διαδραστικού διαδικτυακού συστήματος για το κέντρο έρευνας για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση : - Δάλλας, Ιωάννης (2016)
Η παρούσα διπλωματική εργασία αφορά την σε βάθος περιγραφή και ανάλυση του ιστοτόπου του Κέντρου Έρευνας για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση ( ΚΕΗΔ). Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση γίνεται όλο και πιο σημαντικό κομμάτι για τη βελτιστοποίηση της διαχείρησης των σύγχρονων επιχειρήσεων. Το ΚΕΗΔ είναι ένας φορέας μελέτης, εκπαίδευσης, σχεδιασμού και υποστήριξης της εφαρμογής σύγχρονων προσεγγίσεων και μεθοδολογιών για τη διακυβέρνηση, σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Μέσω του ιστοτόπου σκοπεύουμε στο να αποτελέσουμε ένα σημείο πληροφόρησης και υποστήριξης για όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τις εφαρμογές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Οι χρήστες μπορούν να αποτελούνται από απλούς ιδιώτες μέχρι μεγάλους οργανισμούς καθώς μέσω των εργαλείων , μελετών ,οπτικοακουστικού υλικού και έργων που προσφέρουμε μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες τους. Γίνεται εκτενής ανάλυση της διαδικασίας του σχεδιασμού και της υλοποίησης του ιστοτόπου καθώς και επεξήγηση των διαφόρων λειτουργιών που πραγματοποιούνται για την ολοκλήρωση του έργου.