Αυτοματοποίηση της ανάπτυξης εφαρμογών στον παγκόσμιο ιστό από υπάρχουσες βάσεις δεδομένων : - Στρατή, Αγγελική Δ. (2010)
Στην εργασία αυτή σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε ένα πρωτότυπο πρόγραμμα οδηγού για την δημιουργία σελίδων διαχείρισης των πινάκων μιας βάσης δεδομένων. Η υλοποίηση έγινε με τη γλώσσα προγραμματισμού Java και το Σύστημα Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων MySQL. Το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι σε μορφή σελίδων JSP. Το πρωτότυπο που αναπτύχθηκε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για τη δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος.