Σχεδίαση συστήματος εκμάθησης της ανακύκλωσης για παιδιά δημοτικού σχολείου : - Ανδρώνη, Μαλβίνα-Νικολέττα (2016)
Η παρούσα εργασία εξετάζει ένα σύστημα εκμάθησης της ανακύκλωσης για παιδιά δημοτικού σχολείου, μέσα από την εκπαίδευση στις διάφορές της μορφές, αλλά και τα υλικά και τις κατεργασίες τους. Στόχος της, η παραγωγή ενός συστήματος, στο οποίο τα παιδιά τροφοδοτούν απορρίμματα και παράγουν νέα προϊόντα.