Διαμεσική αφήγηση ιστοριών : - Ευδοκιάς, Βασίλειος (2016)
Ανάλυση των εργαλείων και εννοιών της διαμεσικής αφήγησης καθώς και σχετικών μεθοδολογιών μέσα από έρευνα που αναφέρεται στην κουλτούρα της σύγκλισης στην γενική επισκόπηση του φαινομένου της διαμεσικής αφήγησης, στην δόμηση μιας διαμεσικής ιστορίας, στην παρουσίαση - ανάλυση μεθοδολογιών για την μελέτη διαμεσικών εφαρμογών, στην μελέτη περίπτωσης καθώς και στην πρόταση επέκτασης.