Σχεδιασμός "έξυπνου" καθρέπτη για χρήση στο χώρο του μπάνιου : - Μερκούρη, Αικατερίνη-Φιλοθέη (2016)
Η παρούσα διπλωματική πραγματεύεται το σχεδιασμό ενός προϊόντος για το χώρο του μπάνιου. Το συγκεκριμένο προϊόν θα μπορεί να λειτουργεί και ως ραδιόφωνο, ενώ παρέχει στο χρήστη δυνατότητες όπως η ενημέρωση, η ψυχαγωγία και η οργάνωση της καθημερινότητας του. Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που είναι λάτρεις της τεχνολογίας, του ραδιοφώνου και κατ' επέκταση της μουσικής. Στόχος της σχεδίασης είναι το τελικό concept είναι να εναρμονιστεί πλήρως με το περιβάλλον σχεδίασης.