Μελέτη σχεδιαστικής εκφραστικότητας και χορογραφικής κίνησης στη διαδικασία της εμψύχωσης στις δύο και στις τρεις διαστάσεις : - Ανδρουλακάκη, Χριστίνα-Μυρτώ (2016)
Μελέτη συνολικής εκφραστικότητας και χορογραφίας στην κίνηση, στους χαρακτήρες στις δύο και τρεις διαστάσεις. Ανάλυση τεχνικών για την επίτευξη αποτελεσμάτων με ρευστότητα, συνοχή, καλή παρουσία καθώς και με ενσωματωμένο το στοιχείο της ψευδαίσθησης της ζωής.