Διαδραστική περιήγηση τοποθεσιών με ιστορικό ενδιαφέρον και παιχνίδια βασισμένα στην τοποθεσία του χρήστη : - Χατζηδάκη, Σεμέλη (2016)
Η εργασία μελετάει παραδείγματα φορητών οδηγών επισκεπτών, παιχνιδιών βασισμένων στην τοποθεσία του χρήστη με σκοπό την παροχή ή εκμάθηση πληροφοριών, και την περίπτωση του κτιρίου του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων (ΤΜΣΠΣ) σαν χώρο με σύγχρονες δραστηριότητες αλλά και με παλαιότερη ιστορία, με σκοπό την δημιουργία εφαρμογής σε φορητή συσκευή για μια διαδραστική επίσκεψη και ενημέρωση για την τοποθεσία, σε συνδυασμό με στοιχεία παιχνιδιών.