Σχεδίαση χώρου προετοιμασίας και ψησίματος φαγητού : - Ρούλιος, Μιχάλης (2016)
Στην παρούσα εργασία, γίνεται μελέτη του χώρου προετοιμασίας και ψησίματος του φαγητού. Αρχικά εξετάζονται διεξοδικά οι διάφοροι τρόποι και μέσα προετοιμασίας και ψησίματος του φαγητού καθώς και οι διάφορες ενέργειες που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Στη συνέχεια, σχεδιάζεται ένα προσχέδιο λαμβάνοντας υπόψη τις ενέργειες που είναι απαραίτητες για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία του ψησίματος, συμπεριλαμβανομένου των ανθρωπομετρικών χαρακτηριστικών αλλά και του τρόπου σύνδεσης των διάφορών τμημάτων του. Ακολουθεί λεπτομερής μηχανική ανάλυση της δομής, μελετώντας την αντοχή και την πλευρική ευστάθεια, ώστε να εξεταστεί το κατά πόσο πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές για μία άνετη και ασφαλή χρήση.