Σχεδίαση καροτσιού για οδοκαθαριστές πόλεων : - Κουκά, Υβόννη (2016)
Στόχος της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι ο λεπτομερής σχεδιασμός ενός καροτσιού για οδοκαθαριστές πόλεων. Το καρότσι αυτό θα πρέπει να διαθέτει χώρο για ανακυκλώσιμα υλικά και άλλο για τα υπόλοιπα απορρίμματα, χώρο για τα εργαλεία του οδοκαθαριστή και τα προσωπικά του αντικείμενα. Ακόμα θα πρέπει το βάρος του να είναι μικρό για να μην καταπονείται ο οδοκαθαριστής και να είναι σχεδιασμένο με βάση τις εργονομικές προδιαγραφές.