Κοινωνικές επιστήμες : - Παναγιωτόπουλος, Νίκος, 1962- (Εκδόσεις Αλεξάνδρεια, 2012)
Το νέο επιστημονικό περιοδικό, ΚΕ είναι μια ετήσια τρίγλωσση επιθεώρηση κοινωνικών ερευνών (κείμενα γραμμένα στην ελληνική, αγγλική ή γαλλική γλώσσα) που περιλαμβάνει πρωτότυπα και αδημοσίευτα κείμενα τα οποία εντάσσονται κάθε φορά στο ειδικό θεματικό περιεχόμενο του τεύχους.