Αναγνώριση θέσης σε εσωτερικόχώρο με χρήση κεραίας Wi-Fi : - Λαζαρίδης, Ιωάννης-Δημήτριος (2015)
Στόχος της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η ανάπτυξη ενός συστήματος αναγνωρισης της ακριβής τοποθεσίας ενός αντικειμένου σε εσωτερικό χώρο, μόνο απο την ένταση και την γωνία του λαμβανόμενου σήματος μιας κεραίας Wi-Fi. Ειδικότερα σε ελεγχόμενο χώρο το αντικείμενο, οπου πρόκειται για ενα robot (914 PC-BOT), έχει εξοπλιστεί με κατευθυντική κεραία 2,4 GHz η οποία περιστρέφεται και λαμβάνει μετρήσεις γωνίας και έντασης σήματος απο την κεραία Wi-Fi.