Rosencrantz & Guildenstern are dead - Stoppard, Tom; Oldman, Gary; Dreyfuss, Richard; Roth, Tim (χ.ό., 1990)
Επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σε δύο Σεξπηρικούς χαρακτήρες του Άμλετ, δύο κακοποιά στοιχεία, καλούνται να βρεθούν στο δικαστήριο από τον βασιλιά της Δανίας όπου γνωρίζουν έναν ταξιδιώτη διασκεδαστή και καταπιάνονται με τη λύση ενός μυστηρίου.