Δυσαριθμησία φαινόμενο ειδικής μαθησιακής διαταραχής, εκτίμηση και αξιολόγηση κατά την εκπαιδευτική διαδικασία : - Σιαφάκας, Γεράσιμος (2015)
Η παρούσα εργασία πραγματεύεται το φαινόμενο της ειδικής μαθησιακής διαταραχής που σχετίζεται απόλυτα με τα μαθηματικά, την Δυσαριθμησία. Αναφέρονται ακόμη οι άτυπες μέθοδοι εκτίμησης απο τον εκπαιδευτικό και οι τυποποιημένοι ή μη τρόποι αξιολόγησης κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.