Θερμικοί πυρήνες σε γραφήματα = - Χατζηγιαννάκου, Μαρία (2014)
Αρχικά αναφέρονται βασικές έννοιες που αφορούν τα γραφήματα (γράφους) και τα δέντρα. Στη συνέχεια, παρουσιάζεται η έννοια του θερμικού πυρήνα και του ίχνους (κυρίως για δικτυωτά γραφήματα). Τέλος, γίνεται λόγος για τον τρόπο που συσχετίζεται ο θερμικός πυρήνας με την ευκλείδεια απόσταση.