Η γενική γραμμική ομάδα : - Πετρούδης, Γεώργιος (2015)
Η εργασία αυτή πραγματεύεται την γενική γραμμική ομάδα καθώς και βασικές υποομάδες αυτής, φτάνοντας ως συμπέρασμα στο σημαντικό θεώρημα της διάσπασης Bruhat. Στη συνέχεια, με χρήση της δράσης της γενικής γραμμικής ομάδας σε κάποια σύνολα, ορίζεται η έννοια της παραβολικής ομάδας καθώς και της ομάδας "σκάλα". Τέλος, γίνεται διερεύνηση της ειδικής γραμμικής ομάδας και καταλήγουμε έτσι στις προβολικές ομάδες καθώς και σε ιδιότητες αυτών.