Τεχνολογίες διαδικτύου και ανάπτυξη λογισμικού για εκπαιδευτικούς σκοπούς : - Κυριακίδης, Δημήτριος Ιω (2015)
Σκοπός της διπλωματικής είναι να βοηθήσει τους δασκάλους να έχουν ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια τους με την μορφή λογισμικού , που θα τους δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τα παιδιά σε μορφή στατιστικών αφού επεξεργαστεί τα δεδομένα που θα περνάνε , ώστε μέσα από αυτές τις πληροφορίες να μπορούν να διαλέγουν τις κατάλληλες παιδαγωγικές μεθόδους για τους μαθητές τους , οι οποίες θα βοηθάνε τα παιδιά στην σωστή κοινωνικοποίηση τους και την πιο εύκολη εκμάθηση των γνωστικών αντικειμένων.