Ισχυρή σύγκλιση και ευστάθεια έμμεσων αριθμητικών μεθόδων για στοχαστικές διαφορικές εξισώσεις με μη ολικά Lipschitz συνεχείς συντελεστές : - Βαζαίος, Βασίλειος (2015)
Η κύρια ασχολία μας είναι η μελέτη της ισχυρής σύγκλισης και ευστάθειας για αριθμητικές προσεγγίσεις στην περίπτωση όπου τα f και g δεν είναι ολικά Lipschitz συνεχή.