Εισαγωγή στις συμπιεστές ροές και οπτικοποίησήςτους με τη γλώσσα Java : - Χουσιάδας, Λουκάς (2015)
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να μελετηθεί μία από τις πιο γνωστές και γρήγορα αναπτυσσόμενες αντικειμενοστραφείς γλώσσες προγραμματισμού, η Java, ως εργαλείο υπολογιστικού τύπου και οπτικοποίησης κάποιας συγκεκριμένης κατηγορίας ροών, των συμπιεστών ροών.