Η ανάπτυξη χωρικής σκέψης σε μαθητές της Β - Δημητροπούλου, Αλεξία (2015)
Η παρούσα εργασία με τίτλο «Η ανάπτυξη χωρικής σκέψης σε μαθητές της Β/μιας Εκπαίδευσης: η σχέση τους με την Γεωγραφία» είναι μια ποσοτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μαθητές σχολείων της Μυτιλήνης και της Αθήνας.