A king in New York - Addams, Dawn, 1930-1985; Chaplin, Charlie, 1889-1977; Chaplin, Charlie, 1889-1977 (Chaplin collection, 1957)
Ένας εξόριστος ευρωπαίος βασιλιάς ζητά άσυλο στις δημοκρατικές ΗΠΑ για ν' ανακαλύψει πως η χώρα του Τζορζ Ουάσιγκτον δεν αντιμετωπίζει και τόσο δημοκρατικά όσους έχουν διαφορετικές ιδεολογικές αντιλήψεις.