Βέγγος ο τρελός καμικάζι - Κατσουρίδης, Ντίνος, 1927-2011; Βέγγος, Θανάσης, 1926-2011 (χ.ό., 1980)
Ένας βιοπαλαιστής αποφασίζει να ανοίξει μαγαζί που θα νοικιάζει μηχανάκια. Όταν οι μηχανόβιοι της περιοχής τον ταλαιπωρούν, εκείνος θα μεταμορφωθεί σε καμικάζι για να τα βγάλει πέρα μαζί τους.